Budgetbeheer Rotterdam

Bills in paper nail with calculator and money

Bills in paper nail with calculator and money

Lukt het niet zo goed om uw eigen geldzaken op orde te krijgen en te houden? Budgetbeheer is in dat geval de oplossing. Via budgetbeheer wordt uw geld tijdelijk beheerd. Budgetbeheer Rotterdam heeft als doel uw schulden niet nog hoger op te laten lopen. Daarnaast leert u zelfstandig uw eigen financiële administratie te beheren. Als dat eenmaal gelukt is, stopt het budgetbeheer.

Hoe werkt budgetbeheer
Bij budgetbeheer komen uw inkomsten binnen op een apart geopende betaalrekening. Vanaf deze rekening betaalt Budgetbeheer Rotterdam al uw vaste lasten en ontvangt u een budget voor de wekelijkse boodschappen. Vooraf is er een budgetplan opgesteld, met hierin afspraken over welke vaste lasten betaald moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan huur, verzekeringen en gas-water-licht.

Onnodige angst
Veel mensen hebben onnodige angst voor rekeningen die op de deurmat vallen of per e-mail binnenkomen. Door middel van budgetbeheer leert u hier op een goede manier mee om te gaan en wordt het gemakkelijker om wekelijks alle vaste lasten bij te houden. Het levert minder stress op door vooraf precies te weten met welke kosten u te maken gaat krijgen. Bovendien is daardoor de kans kleiner, dat er nieuwe schulden ontstaan.

Zelfstandig
Budgetbeheer heeft als doel dat uw belangrijkste maandelijkse betalingen worden uitgevoerd en dat u bovendien leert om uiteindelijk zelfstandig voor uw eigen inkomsten en uitgaven zorg te dragen. Voor budgetbeheer betaalt u een maandelijkse vergoeding. In ruil daarvoor krijgt u financieel overzicht en zakt u niet verder in betalingsachterstanden of schulden. Samen met u maakt Budgetbeheer Rotterdam ook een overzicht van kosten die wellicht achterwege kunnen blijven. Denk hierbij aan abonnementen en verzekeringen die niet meer gebruikt worden. Wij leren u ook om niet direct een lening aan te gaan bij postorderbedrijven, omdat hier altijd hoge rentekosten aan verbonden zijn.

Vindt u het belangrijk om uw financiën weer op orde te krijgen en wilt u hierbij geholpen worden? Budgetbeheer Rotterdam staat voor u klaar. Neem direct contact met ons op voor een afspraak: Via ons telefoonnummer 085 773 19 34. Budgetbeheer Rotterdam is ook te bereiken per e-mail: info@www.budgetbeheer-rotterdam.nl.